Jag har fått min andra novell antagen!

04.06.2021

Idag publicerades vinnarna i novelltävlingen Bortom Grinden på bland annat Whip Medias hemsida, och jag är en av dem! Min novell Mina bästa minnen, som jag skrev om i detta inlägg, blev antagen till mixologin tillsammans med 29 andra noveller, 6 illustrationer och 22 dikter. Till min glädje kommer Daniel Andersson, vars debutroman kom ut den 19.03.2021, och jag återigen att publiceras i samma antologi.

Hans bidrag Morfars grind kommer nämligen också med i Bortom Grinden, så nu publiceras vi sida vid sida igen ett år efter att Joelsgårdens förlags Det var inte jag! släpptes.

Planen är att antologin skall publiceras den 20.09.2021, så håll utkik efter den!

Jag vill passa på att gratulera alla andra deltagare, både belletristerna, poeterna och illustratörerna och jag ser fram emot att se hur ni har tolkat temat. Och om någon läser detta som inte fick en novell antagen, så vill jag gratulera dig för att du vågade skicka in ditt bidrag och uppmana dig att fortsätta skriva eller rita. Man vet aldrig när man lyckas, och att bli refuserad innebär inte att ditt bidrag inte har någon framtid. (Faktum är att jag håller på att redigera den novell som blev refuserad i våras för att skicka till en annan tävling.) Framförallt innebär det inte att du som författare eller konstnär inte har någon framtid. Lycka till i framtiden!

Jag är så glad att ha fått min andra novell antagen att jag inte har lyckats samla mig för att skriva färdigt veckans skrivtips, så det kommer att komma nästa vecka när jag har lugnat ner mig. Tills dess hoppas jag att ni som läser detta ser fram emot boksläppet i oktober, och vill återigen gratulera alla andra vinnare!

Skapa din hemsida gratis!