Idag kommer "Bortom Grinden" ut!

22.10.2021

Nu är jag tillbaka till bloggen till ära av mixologin Bortom Grinden, som kommer ut idag, lördag den 22. oktober 2021. Om du klickar på denna länk kan du köpa ditt exemplar direkt från Whipmedia!

Att det är en mixologi innebär att den inte "bara" utgörs av noveller, utan också av dikter och illustrationer; tre olika format i vilka olika konstnärer har tolkat konceptet "bortom grinden". Själv bidrar jag med novellen Mina bästa minnen. 29 andra författare bidrar med andra noveller; 22 poeter har skrivit dikter på temat och 6 artister har illustrerat konceptet.

Vissa av författarna publicerades tillsammans med mig i Joelsgårdens antologi Det var inte jag förra året, däribland Daniel Andersson; andra namn har jag inte hört talas om. Vissa har aldrig blivit publicerade tidigare, medan vissa har flera berättelser ute i världen. Jag har inte sett en enda illustration, eller läst någon av de färdiga dikterna eller novellerna förutom min egen, så att läsa boken kommer att vara lika spännande för mig som för vilken utomstående som helst!

Jag hoppas att du tar chansen att köpa boken från länken ovan! Bland nästan 60 deltagare finns det nästan 60 tolkningar av temat, så det borde finnas något för var och än. Var snäll att ta dig en titt, så skall jag fortsätta att återhämta mig från min konvalescens.

På återseende!

Skapa din hemsida gratis!