"Du har inte långt kvar" antagen till Nohidings förlags antologi "Sommarskuggor"!

05.02.2023

Efter ett år utan publicering kan jag nu meddela att min novell Du har inte långt kvar, som jag har skrivit om tidigare här på bloggen, kommer att publiceras i Nohidings förlags sommarantologi år 2023 vid namn Sommarskuggor! Det är en ära att kunna delta i ett av förlagets årliga projekt och jag ser fram emot att dela novellen med vem som än kan vilja läsa den!

Jag vet ännu inte vilka andra som kommer att delta i antologin eller när den kommer att publiceras, men håll utkik efter framtida uppdateringar.

Som jag har nämnt tidigare är jag stolt över Du har inte långt kvar. Jag tycker att jag lyckades slå huvudet på spiken när jag skrev om den novellen på ett sätt som jag inte har gjort tidigare. När jag läste igenom den igen, efter att ha låtit den ligga i några månader, efter att jag skickade in den, blev jag återigen behagligt överraskad av hur bra jag - enligt mig själv - lyckades förmedla stämningen i den. Här kommer ett litet smakprov:

Något hade satt sig i halsen på mig, något jag varken kunde svälja eller hosta upp. Jag hade ingen kontroll över vilka ord min mun formade.

Om det väckte ditt intresse, håll som skrivet utkik efter uppdateringar om publikationsdatum och beställningsmöjligheter!

Och med det sagt: lycka till med vad du än skriver, och så ses vi på tisdag!

Skapa din hemsida gratis!